Σχετικά με εμάς

RtPulse

Το RT Pulse είναι ένα δυναμικό πρόγραμμα διαχείρισης πελατολογίου και online κρατήσεων πραγματικού χρόνου που απευθύνεται σε γυμναστήρια, σχολές χορού και άλλες σχολές ομαδικών δραστηριοτήτων. Αποτελεί δημιούργημα της Hub IT σε συνεργασία με το πρωτοποριακό γυμναστήριο Freemotion Καλαμάτας, του οποίου το προσωπικό και τα μέλη βοήθησαν με τις ιδέες και τις παρατηρήσεις τους.

Το RT Pulse σας παρέχει όσα χρειάζεσαι για να μετατρέψεις το πάθος για την άσκηση σε επιτυχημένη επιχείρηση. Παρέχει όλα τα χρήσιμα εργαλεία που θα σας βοηθήσουν με τον προγραμματισμό της επιχείρησής σου, με την διαχείριση του πελατολογίου σου, την επικοινωνία με τους πελάτες σου ώστε να σας υποστηρίξει στην ανάπτυξη της επιχείρησής σου.

Το RT Pulse υποστηρίζεται από μια ομάδα νέων και δραστήριων ατόμων, όπως προγραμματιστές, γραφίστες, marketers, ιδιοκτήτες γυμναστηρίων, γυμναστές και εκπαιδευτές. Βελτιώνεται καθημερινά για την αναβάθμιση των υπηρεσιών που παρέχει στην επιχείρησή σου και στους πελάτες σου. Συνδυάζουμε τις γνώσεις μας και την εμπειρία μας για να βοηθήσουμε εσάς και την επιχείρησή σου. Για οποιαδήποτε ανάγκη παρουσιαστεί επικοινώνησε μαζί μας και θα βρούμε την καλύτερη δυνατή λύση.