Οδηγός Χρήσης

⌘K
  1. Αρχική
  2. Έγγραφα
  3. Οδηγός Χρήσης
  4. Μέλη
  5. Διαχείριση μελών...
  6. Εγγραφή – Ενεργοποίηση μέλους

Εγγραφή – Ενεργοποίηση μέλους

Αρχικά, για να μπορέσει ένα μέλος να κάνει την εγγραφή μόνο του, πρέπει η επιλογή Αιτήσεις Εγγραφής να είναι ενεργοποιημένη.

Για να την ενεργοποιήσετε, επιλέγετε Ρυθμίσεις -> Επιλογές και στη συνέχεια την καρτέλα Ρυθμίσεις Εγγραφής. Ενεργοποιείτε τις Αιτήσεις Εγγραφής όπως φαίνεται στην φωτογραφία.

Για να δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις Ρυθμίσεις Εγγραφής πατήστε εδώ.

Για να κάνει ένα μέλος εγγραφή μόνο του (δεν μπορεί να γίνει από την εφαρμογή παρά μόνο από web), επιλέγει “Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Πατήστε εδώ”.

Σην καρτέλα που ανοίγει το μέλος συμπληρώνει τα στοιχεία του και προσθέτει οπωσδήποτε e-mail και κωδικό. Προτού αποθηκεύσει επιλέγει ότι αποδέχεται την πολιτική απορρήτου.

Κατά την εγγραφή του, το μέλος λαμβάνει ένα e-mail με ενα link το οποίο πρέπει να ακολουθήσει, ώστε να ολοκληρωθεί η εγγραφή. Διαφορετικά το μέλος δεν θα μπορεί να συνδεθεί και ο διαχειριστής όταν μπαίνει στην καρτέλα του συγκεκριμένου μέλους θα του εμφανίζεται το μήνυμα “Ο λογαριασμός δεν είναι ενεργός“.

Σε περίπτωση που το μέλος δεν έχει ακολουθήσει τον σύνδεσμο που του έχει σταλεί με e-email και δεν έχει ολοκληρώσει την εγγραφή του, μπορείτε να το κάνετε και εσείς ως διαχειριστής. Για να ολοκληρώσετε την εγγραφή του, πηγαίνετε στην καρτέλα του μέλους και επιλέγετε Ενεργοποίηση, όπως φαίνεται στην ακόλουθη φωτογραφία.

Πως μπορούμε να βοηθήσουμε;