Οδηγός Χρήσης

⌘K
  1. Αρχική
  2. Έγγραφα
  3. Οδηγός Χρήσης
  4. Ρυθμίσεις
  5. Επιλογές
  6. Γενικές Ρυθμίσεις...
  7. Ρυθμίσεις Εγγραφής

Ρυθμίσεις Εγγραφής

Η εφαρμογή μας προσφέρει μια εύχρηστη πλατφόρμα για τη διαχείριση των εγγραφών των μελών σας, επιτρέποντάς σας να προσαρμόσετε και να παρακολουθήσετε κάθε πτυχή της δραστηριότητας του γυμναστηρίου. Αυτός ο οδηγός έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να εξοικειωθείτε με τις ρυθμίσεις εγγραφών και να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις δυνατότητες που προσφέρει η εφαρμογή μας.

Αιτήσεις Εγγραφής

Επιλέγετε εάν θέλετε να είναι ανοιχτές οι αιτήσεις εγγραφής. Αν επιλέξετε να είναι ανοιχτές τότε θα έχει τη δυνατότητα οποιοσδήποτε να κάνει εγγραφή στην πλατφόρμα σας.

Εκχώρηση πακέτου σε νέο χρήστη

Επιλέγετε το πακέτο που θέλετε να καταχωρείτε στους χρήστες κατά την εγγραφή τους.

Γρήγορη Εγγραφή

Εμφανίζεται μόνο στους διαχειριστές. Αν ενεργοποιήσετε την γρήγορη εγγραφή, θα σας εμφανιστούν επιπλέον οι εξής επιλογές:

Κωδικός Γρήγορης Εγγραφής

Μπορείτε να προσθέσετε εσείς έναν κωδικό ώστε όταν επιλεχθεί η γρήγορη εγγραφή, να εμφανίζεται αυτόματα αυτός που έχετε συμπληρώσει χωρίς να χρειάζεται να συμπληρώσετε νέο. Ο κωδικός θα είναι ο ίδιος για όλους τους χρήστες.

Σε περίπτωση που το αφήσετε κενό όμως και δεν βάλετε κωδικό, τότε στη φόρμα γρήγορης εγγραφής θα εμφανιστεί ένα νέο πεδίο που θα ζητάει να βάλετε έναν νέο κωδικό ώστε να ολοκληρωθεί η εγγραφή.

Χρήση κωδικού σας πρόθεμα με τον κωδικό μέλους

Αν ενεργοποιηθεί, τότε στην γρήγορη εγγραφή θα εμφανίζεται αυτόματα ο κωδικός που έχετε συμπληρώσει (πχ rtpulse) και στη συνέχεια θα προστεθεί αυτόματα ο κωδικός του μέλους.

Επιπλέον πεδία στη γρήγορη φόρμα εγγραφής

Το ενεργοποιείτε αν θέλετε να εμφανίζονται περισσότερα πεδία για τη συμπλήρωση στοιχείων όταν επιλέγετε την γρήγορη φόρμα εγγραφής.

Προσθήκη του πακέτου εγγραφής

 Ενεργοποιείται, ώστε να προστεθεί το πακέτο της γρήγορης εγγραφής.

Μετατροπή των δεδομένων σε κεφαλαία

Με την ενεργοποίησή του, τα πεζά γράμματα μετατρέπονται αυτόματα σε κεφαλαία.

Εκχώρηση ρόλου σε νέο χρήστη:

Επιλέγετε από την λίστα τον ρόλο που θα έχει ο νέος χρήστης που εγγράφηκε.

Πως μπορούμε να βοηθήσουμε;