Οδηγός Χρήσης

⌘K
  1. Αρχική
  2. Έγγραφα
  3. Οδηγός Χρήσης
  4. Μέλη
  5. Πώληση συνδρομής

Πώληση συνδρομής

Για να πωλήσετε μια συνδρομή σε ένα μέλος πηγαίνετε στο section Μέλη > Πώληση συνδρομής.

Αφού επιλέξετε το μέλος, επιλέγετε τη συνδρομή/πακέτο που θέλετε να αναθέσετε στο μέλος.
Ανάλογα με το πακέτο που επιλέξατε θα συμπληρωθούν αυτόματα κάποια πεδιά (τιμή και credits), όπως αυτά έχουν οριστεί στο πακέτο.

Από

Επιλέγετε την ημερομηνία που θέλετε, είτε σημερινή, είτε μεταγενέστερη.

Ποσότητα

Επιλέγετε πόσα πακέτα θέλετε να προσθέσετε.

Να μην αυξηθεί η διάρκεια της συνδρομής

Μπορεί να επιλεγεί μόνο εάν η ποσότητα στην παραπάνω επιλογή είναι 2 και πάνω. Αν πχ επιλέξετε ποσότητα 3, τότε επιλέγοντας να μην αυξηθεί η διάρκεια της συνδρομής, θα έχετε τα τριπλάσια Credits, τα οποία θα ισχύουν όμως κανονικά για έναν μήνα, όπως προβλέπει το πακέτο. Αν ωστόσο δεν επιλέξετε την επιλογή “Να μην αυξηθεί η διάρκει της συνδρομης“, τότε θα έχουν τριπλασιαστεί τα credits και το πακέτο θα ισχύει για τους επόμενους 3 μήνες.

Ημερομηνία λήξης συνδρομής

Επιλέγοντάς το, το νεό πακέτο που προσθέσατε στο μέλος, συνεχίζει την επόμενη ακριβώς μέρα από την λήξη του προηγούμενου πακέτου (εκτός αν είναι νέο μέλος). Σε περίπτωση που έχετε επιλέξει και την επιλογή από ποια ημερομηνία να ξεκινάει το πακέτο (στη φωτογραφία 24/05/2023), τότε θα ισχύει μόνο η επιλογή “Ημερομηνία λήξης συνδρομής“. Καλό είναι να τσεκάρετε μόνο μία επιλογή.

Προσθήκη Προηγούμενων Credits

Αν το επιλέξετε, σε περίπτωση που το μέλος έχει υπολειπόμενα Credits από τον προηγούμενο μήνα, τότε αυτά μεταφέρονται στον επόμενο.

Άμεση εφαρμογή πακέτου

Αν επιλέξετε ΝΑΙ, το μέλος μπορεί να κάνει κράτηση άμεσα.
Αν επιλέξετε ΟΧΙ, το μέλος θα μπορεί να κάνει κράτηση από την ημερομηνία που έχετε δηλώσει παραπάνω (Από: 24/05/2023).

Αλλαγή Ιδιότητας Μέλους

Επιλέγοντάς το, η ιδιότητα μέλους αλλάζει αυτόματα στην ιδιότητα που είναι ήδη επιλεγμένο στο συγκεκριμένο πακέτο. Πχ. αν στη Δημιουργία Πακέτου  στον Ρόλο χρήστη έχετε επιλέξει Prenium, τότε στη πώληση συνδρομής αν δεν το τσεκάρετε η ιδιότητα μέλους θα μείνει ως έχει. Αν όμως επιλέξετε την αλλαγή ιδιότητας μέλους, τότε αυτόματα το μέλος θα γίνει Prenium.

Έχετε τη δυνατότητα να τα επεξεργαστείτε αλλά και να συμπλήρωσετε τα κενά πεδία πχ. έκπτωση, προκαταβολή.

Έκπτωση

Αν θέλετε να προσθέσετε έκπτωση σε κάποιο μέλος κατά την πώληση συνδρομής, συμπληρώνετε το ποσοστό στο πεδίο Έκπτωση και πατάτε αποθήκευση.

Προκαταβολή

Σε περίπτωση που σας δοθεί προκαταβολή, σημειώνετε το ποσό της προκαταβολής και αμέσως μετά την αποθήκευση, θα σας εμφανίσει την απόδειξη της προκαταβολής.

Τέλος πατώντας το κουμπί της αποθήκευσης, έχετε τη δυνατότητα να εκτυπώσετε την απόδειξη παροχής υπηρεσιών.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Σε περίπτωση που κατά την δημιουργία του πακέτου (δείτε εδώ) που επιλέξατε έχετε δηλώσει ότι μπορούν να πληρώνουν και με δόσεις, τότε κάτω από την προκαταβολή θα σας εμφανίσει και την επιλογή δόσεις, όπως φαίνεται στην εικόνα που ακολουθεί.

Αφού επιλέξετε τον αριθμό δόσεων που επιθυμεί ο πελάτης, σας εμφανίζει το ανάλογο ποσό της κάθε δόσης (το κόστος στο συγκεκριμένο πακέτο είναι 250€). Αν θέλετε μπορείτε να επεξεργαστείτε το ποσό της δόσης (πχ αντί για 83,33€ που είναι η πρώτη δόση να βάλετε 100€). Συμπληρώνετε υποχρεωτικά την ημερομηνία της επόμενης δόσης και πατώντας αποθήκευση, σας εμφανίζει την απόδειξη με τα στοιχεία πληρωμής.

 

Άρθρα

Πως μπορούμε να βοηθήσουμε;