Documentation

⌘K
  1. Αρχική
  2. Έγγραφα
  3. Documentation
  4. Πακέτα
  5. Δημιουργία νέου πακέτου

Δημιουργία νέου πακέτου

Για να δημιουργήσετε τα πακέτα / συνδρομές σας πηγαίνετε στο section Πακέτα > Δημιουργία πακέτου και συμπληρώνετε τα απαιτουμένα πεδία.

Όνομα πακέτου

Πληκτρολογείτε το όνομα του πακέτου που θέλετε να δημιουργήσετε (π.χ. Zumba).

Ενεργό

Με αυτή την επιλογή το πακέτο είναι ενεργό και εμφανίζεται στη λίστα των πακέτων προς πώληση. Σε περίπτωση που δεν θέλετε να το έχετε πλέον προς πώληση, απλά το απενεγοποιείται.

Τιμή (σε ευρώ €)

Εισάγετε την τιμή του πακέτου.

Credits

Απεριόριστα: Ενεργοποιώντας το παρέχετε απεριόριστη χρήση του πακέτου με την πληρωμή ενός συγκεκριμένου ποσού για την διάρκεια που έχετε επιλέξει (ημέρα, μήνας, χρόνος).

Αριθμός Credit: Συμπληρώνετε πόσα credits θα χρεώνονται για το συγκεκριμένο πακέτο. Αν θέλετε να δηλώσετε άπειρα credits / ώρες, να μην υπάρχει δηλαδή περιορισμός συμπληρώνετε -1. Αν βάλετε 0 είναι υποχρεωτικό να συμπληρωθεί η επιλογή που θα βρείτε παρακάτω “Προσθήκη μαθήματος -credits” (δείτε παρακάτω οδηγίες), ώστε να λειτουργεί σωστά το πακέτο.

Διάρκεια

Επιλέγετε αν θα είναι μηνιαίο, ετήσιο ή με την ημέρα.

Κρατήσεις ανά ημέρα

Κάθε μέλος έχει τη δυνατότητα να κάνει μόνο μία (1) κράτηση την ημέρα εκτός αν ενεργοποιήσετε την επιλογή απεριόριστα.

Εξαίρεση δωρεάν μαθημάτων από τον κανόνα κράτησης ανά ημέρα

Αν το επιλέξετε, τα μέλη θα μπορούν να κάνουν κράτηση στα δωρεάν μαθήματα ακόμα κι αν έχετε βάλει περιορισμό για μία κράτηση την ημέρα. Ισχύει μόνο για συμμετοχή σε δωρεάν μαθήματα.

Κρατήσεις ανά εβδομάδα

Πόσες φορές την εδβομάδα υπάρχει το συγκεκριμένο πακέτο. Για παράδειγμα στη φωτογραφία, το μάθημα της Zumba είναι 3 φορές την εβδομάδα.

Κρατήσεις ανά εβδομάδα ανά αίθουσα

Όταν σε ένα πακέτο είναι περασμένα παραπάνω μαθήματα (πχ zumba, pilates κ.α.) συμπληρώνετε πόσες κρατήσεις μπορούν να γίνουν την εβδομάδα σε κάθε αίθουσα. Αυτό το πεδίο δεν είναι υποχρεωτικό και προτείνεται να επιλέγετε απεριόριστα.

Κρατήσεις ανά εβδομάδα ανά μάθημα

Πόσες κρατήσεις μπορεί να κάνει ανά εβδομάδα και ανά μάθημα. Αυτό το πεδίο δεν είναι υποχρεωτικό και προτείνεται να επιλέγετε απεριόριστα.

Ποινή απουσίας μέλους

Αν τσεκάρετε το πεδίο τότε θα επιβάλλεται ποινή σε κάθε μέλος που έχει κάνει κράτηση για κάποιο μάθημα αλλά δεν προσέρχεται και δεν έχει ακυρώσει την κράτησή του. Μπορείτε να επιλέξετε το είδος της ποινής από τη λίστα Είδος ποινής, όπου έχετε τις εξής επιλογές:

  • Μελλοντική κράτηση

Δεν θα μπορεί να κάνει κράτηση για x ημέρες (Αξία).  Σε περίπτωση που το μέλος έχει δεχτεί την ποινή, ο μόνος τρόπος για να του επιτρέψετε να κάνει κρατήσεις, είναι να μεταβείτε στο προφίλ του -> κρατήσεις, να βρείτε το μάθημα που έκανε απουσία το συγκεκριμένο μέλος και να επιλέξετε παρουσία.

  • Αφαίρεση ημερών συνδρομής

Θα του αφαιρεθούν x ημέρες (Αξία) από τη συνδρομή του.

  • Αφαίρεση ημερών συνδρομής (και σε ακύρωση)

Αν η ακύρωση γίνει μετά το χρονικό όριο που έχει θέσει το εκάστοτε γυμναστήριο (π.χ. δωρεάν ακύρωση μέχρι 3 ώρες πριν την έναρξη του μαθήματος), τότε μαζί με την χρεωση των credits θα του αφαιρεθούν x ημέρες από την συνδρομή του.

  • Ακύρωση επόμενης κράτησης αν δεν παρουσιαστεί το μέλος (δεν ισχύει για τις κρατήσεις από τη λίστα αναμονής)

Αν το μέλος κάνει κράτηση αλλά δεν παρουσιαστεί στο μάθημα, τότε θα ακυρωθεί και η επόμενη κράτησή του (Η συγκεκριμένη επιλογή δεν συμπεριλμβάνεται στην βασική έκδοση).

Τέλος, ορίζετε την τιμή της ποινής στο πεδίο Αξία (η τιμή είναι σε ημέρες, π.χ. αν συμπληρώσετε στο πεδίο Αξία “5” σημαίνει ότι για 5 ημέρες ισχύει η ποινή)

Προσθήκη μαθήματος - credits

Σε αυτό το πεδίο καθορίζετε εάν θέλετε το μέλος να έχει ένα συγκεκριμένο αριθμό credits σε συγκεκριμένο μάθημα.

(Συνδιάζεται με την επιλογή credits που αναφέραμε παραπάνω).

Π.χ. Αν θέλετε να φτιάξετε ένα πακέτο Zumba, φτιάχνετε πρώτα μάθημα Zumba και έπειτα δημιουργείτε το πακέτο. (Πακέτα ->Δημιουργία πακέτου). Στα Credits βάζετε μηδέν “0“. Αν βάλετε οποιαδήποτε άλλη τιμή στα Credits, θα δώσετε πρόσβαση στο μέλος σε περισσότερα μαθήματα.

Στη προσθήκη μαθήματος -credits επιλέγετε το “+” και βρίσκετε από την λίστα το μάθημα που θέλετε (πχ zumba) και δίπλα σημειώνετε πόσα credits θέλετε να έχει το συγκεκριμένο μάθημα (αν έχετε επιλέξει η διάρκεια του πακέτου να είναι μηνιαία, τότε βάζετε τα credits συνολικά για ολόκληρο τον μήνα πχ 12).

Εξαιρούμενα μαθήματα

Ορίζετε εάν υπάρχουν μαθήματα που το μέλος που έχει αγοράσει το συγκεκριμένο πακέτο δεν έχει το δικαίωμα να παρακολουθήσει και ποια είναι αυτά.

Περιορισμός Ώρας

Τσεκάροντας το κουτάκι που έχει δίπλα, μπορείτε να επιλέξετε τις επιτρεπόμενες ώρες που μπορούν να κάνουν κράτηση. Σημειώνετε από τι ώρα μέχρι τι ώρα μπορούν να γίνουν κρατήσεις και επιλέγετε ποιες ημέρες.

Περιορισμός Ημέρας

Τσεκάροντας το κουτάκι που έχει δίπλα, μπορείτε να επιλέξετε τις επιτρεπόμενες ημέρες που μπορούν να κάνουν κράτηση.

Ρόλος χρήστη

Τι ιδιότητα θα έχει το μέλος όταν του εκχωρηθεί το πακέτο (member, premium member, gold member).

Εμφάνιση στη λίστα πώλησης (μόνο για μέλη)

Επιλέγετε εάν θέλετε το πακέτο να είναι διαθέσιμο στους χρήστες για αγορά (απαιτείται να έχετε ενεργοποιήσει τις πληρωμές μέσω Paypal ή μέσω τραπέζας από τις ρυθμίσεις). Αν θέλετε μπορείτε επίσης, να επιλέξετε σε ποιες ομάδες χρηστών θα εμφανίζεται επιλέγοντας από την λίστα που ανοίγει.

Αριθμός δόσεων

Σε πόσες δόσες επιθυμείτε να γίνει η πληρωμή του πακέτου.

Παύση πακέτου

Με την ενεργοποίησή του έχετε την δυνατότητα να παγώσετε την συνδρομή σε όποιο μέλος θέλετε (π.χ. λόγω ασθένειας κτλ) ώστε να παραταθούν οι μέρες του πακέτου.

Πως μπορούμε να βοηθήσουμε;